Banach Magdalena
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Krzemieniewo Wypożyczalnia
(1)
Autor
Roberts Nora (1950- )
(115)
Zarawska Patrycja
(64)
Chotomska Wanda (1929- )
(60)
Mróz Remigiusz (1987- )
(58)
Fabianowska Małgorzata
(56)
Banach Magdalena
(-)
Steel Danielle
(56)
Disney Walt (1901-1966)
(54)
Szal Marek
(54)
Hitchcock Alfred
(51)
Fabisińska Liliana
(47)
Stensrud Eva Johanne
(46)
Stensrud Eva Johanne. Saga o Ludziach ze Złotej Góry
(46)
Wilczyńska Karolina (1973- )
(46)
Januszewska Aleksandra
(45)
Jaczewska Edyta
(44)
Michalak Katarzyna (1969- )
(44)
Przybyłek Agata
(44)
Wilusz Tomasz
(44)
Marlier Marcel
(43)
Olejnik Donata
(43)
Pintara Maciej
(43)
Steel Danielle (1948- )
(43)
Brzechwa Jan (1900-1966)
(42)
Spirydowicz Ewa
(42)
Myśliwy Agnieszka
(41)
Delahaye Gilbert
(39)
Sienkiewicz Henryk (1846-1916)
(38)
Steel Danielle (1947- )
(38)
Webb Holly
(38)
Kraszewski Józef Ignacy
(37)
Mickiewicz Adam (1798-1855)
(37)
Siewior-Kuś Alina
(37)
Christie Agata (1890 - 1976)
(36)
Gargaś Gabriela
(36)
Żukowski Jarosław
(36)
Konopnicka Maria (1842-1910)
(35)
Urban Miłosz
(35)
Świętek Edyta (1975- )
(35)
Cussler Clive (1931- )
(34)
Mazan Maciejka
(34)
Olejnik Agnieszka
(34)
Rodziewiczówna Maria
(34)
Stefaniuk Małgorzata
(34)
Szancer Jan Marcin
(34)
Dyrek Katarzyna Agnieszka
(33)
Witkiewicz Magdalena (1976- )
(33)
Cholewińska-Szkolik Aniela
(32)
Drabik Wiesław
(32)
Prus Bolesław (1847-1912)
(32)
Supeł Barbara
(32)
Zimnicka Iwona
(32)
Gardner Urszula
(31)
Kasdepke Grzegorz
(31)
Angelsen Trine
(30)
Jax Joanna
(30)
Siesicka Krystyna
(30)
Szulc Andrzej
(30)
Sójka Anna
(30)
Cabot Meg
(29)
Centkiewicz Czesław Jacek (1904-1996)
(29)
Drewnowski Jacek (1974- )
(29)
Filipowska Agnieszka
(29)
Krawczyk Agnieszka (1972- )
(29)
Krzyżanowski Julian
(29)
Nesme Alexis
(29)
Andersen Hans Christian (1805-1875)
(28)
Astley Neville
(28)
Czornyj Maksymilian (1989- )
(28)
Naczyńska Zuzanna
(28)
Usenko Natalia (1969- )
(28)
Włodarczyk Barbara
(28)
Baker Mark (1959- )
(27)
Dobrzańska-Gadowska Anna
(27)
Pajek Anna
(27)
Williams Sophy
(27)
Zarawska Patrycja (1970- )
(27)
Dobrowolski Patryk
(26)
Fabisińska Liliana (1971- )
(26)
Kordel Magdalena (1978- )
(26)
Musierowicz Małgorzata
(26)
Popławska Anna
(26)
Ratajczyk Ewa
(26)
Twardowski Jan
(26)
Drewnowski Jacek
(25)
Gralak Anna
(25)
Hesko-Kołodzińska Małgorzata
(25)
Jankowska Dobromiła
(25)
Lingas-Łoniewska Agnieszka (1972- )
(25)
Żeleński-Boy Tadeusz (1874-1941)
(25)
Chmielewska Joanna
(24)
Clark Brenda
(24)
Courths-Mahler Jadwiga
(24)
Dębska Agnieszka
(24)
Frączyk Izabella (1970- )
(24)
Królicki Zbigniew A
(24)
Nałęcz Joanna
(24)
Polkowski Andrzej
(24)
Szarańska Joanna
(24)
Szarf Maria
(24)
Urban Anna
(24)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Ciasta
(1)
Cukiernictwo
(1)
Czekolada
(1)
Desery
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Mistrzowie cukiernictwa prestiżowej szkoły Le Cordon Bleu, która swoim zasięgiem obejmuje już 20 krajów na całym świecie, prezentują 180 przepisów na łakocie z czekoladą w roli głównej. W kolejnych rozdziałach tej książki można znaleźć receptury na ciasta, ciasteczka, desery, musy, kremy, lody, napoje oraz trufle czekoladowe. Wszystkie opatrzone zostały pięknymi fotografiami. Oprócz tego krok po kroku zilustrowane zostały sekretne techniki, na przykład temperowania czekolady czy wykonywania czekoladowych dekoracji. Dodatkowo książka zawiera słowniczek, w którym wyjaśniono poszczególne terminy cukiernicze. Odbiorcy – osoby, które uwielbiają czekoladę we wszelkiego rodzaju słodkościach – wszyscy, którzy chcą poznać podstawowe techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych ciast, ciasteczek i deserów na bazie czekolady – a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów: począwszy od prostych domowych, poprzez wielkie klasyki ciastkarstwa, aż po oryginalne i zaskakujące receptury Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę – zawiera ponad 180 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu – wszystkie przepisy są oparzone pięknymi fotografiami – dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami – zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznych łakoci / Źródło:Lubimyczytac.pl
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Krzemieniewo Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej